بیشتر ما در خانه، محل کار، ویلاها، باغ ها، اداره ها و… از دوربین های مداربسته استفاده می کنیم، به صورتی که که شما کمتر جایی را پیدا خواهید کرد دوربین مداربسته نداشته باشد.
سوال ما از شما این است، آیا تا به حال به این فکر کرده اید که دوربین های مداربسته که هر روز نیز بر امکانات و محبوبیت آن ها اضافه می شود و با تکنولوژی های جدید تحولات بزرگی ایجاد می کنند، چگونه و از چه راه ها و روش هایی تصاویر و داده ها را انتقال می دهند؟
بی شک خیلی از شما پاسخ این سوال را نمی دانید؛ چون فکر می کنید برایتان سودی ندارد و به دردتان نمی خورد؛ اما باید بگوییم، همان طور که کیفیت تصاویر ضبط شده توسط دوربین های امنیتی، میزان مقاومت و استحکام آن ها در برابر عوامل و شرایط آب و هوایی مختلف، قیمت و… در این محصولات اهمیت بالایی دارد، می توان گفت روش های انتقال تصویر در دوربین های مداربسته نیز مهم است.
توصیه می کنیم تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید تا شما را با انواع روش های انتقال تصویر در دوربین های امنیتی آشنا کرده و اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دهیم.
انتقال تصویر دوربین های مداربسته چیست؟
به زبان ساده به فرایند انتقال داده ها و اطلاعات دوربین های مداربسته به دستگاه ضبط DVR و NVR یا انتقال اطلاعات به دستگاه هایی مانند لپ تاپ، کامپیوتر، موبایل و… با استفاده از روش های مختلف، انتقال تصویر می گویند.
انواع روش های انتقال تصویر دوربین های امنیتی
- انتقال تصویر دوربین مداربسته در بستر شبکه داخلی و جهانی
- انتقال تصاویر به صورت p2p و کلود
- انتقال تصاویر به صورت اینترنتی بدون IP Static، با استفاده از تنظیمات NAT در مودم ADSL
- انتقال تصاویر به صورت اینترنتی با IP Static، با استفاده از تنظیمات NAT در مودم ADSL
- انتقال تصاویر بدون استفاده از کابل و سیم، به صورت بی سیم (Wireless)
- انتقال تصاویر دوربین های مداربسته با استفاده از اینترنت سیم کارت 3G و 4G و با استفاده از مودم 4G
انتقال تصویر دوربین های مداربسته به صورت IP Static
برای اینکه بتوانید از این روش استفاده کنید، باید ابتدا یک خط اینترنت با آی پی ثابت تهیه کنید، سپس برای انتقال تصاویر تنظیمات لازم را بر روی مودم اعمال کنید.
در این تنظیمات شما منابعی را در شبکه داخلی یا خصوصی خودتان به اشتراک می گذارید که می تواند هر دستگاهی باشد. به صورت کلی در این روش شما به افرادی که آی پی دستگاه DVR شما را دارند اجازه می دهید به تصاویر دستگاه ضبط شما دسترسی داشته باشند.
به یاد داشته باشید که دسترسی افراد مختلف به داده های دوربین های امنیتی، می تواند امنیت سیستم نظارتی شما را مختل کند.
انتقال تصویر به صورت P2P
با پیشرفت روز افزون تکنولوژی انتقال تصویر p2p، هر دستگاهی که دارای کد منحصر به فرد p2p است می تواند بدون نیاز به تنظیمات و عملیات خاصی برای انتقال تصویر، داده ها و اطلاعات را ارسال کند.
دستگاه های مجهز به p2p با تمام شبکه های اینترنت سازگار هستند، به صورتی که فقط کافیست آن را به اینترنت متصل کنید و به تصاویر ضبط شده دسترسی داشته باشید.
سیستم انتقال تصویر p2p به نام Cloud نیز مشهور است که شما می توانید با داشتن نام کاربری و گذرواژه وارد نرم افزار در گوشی شده و بتوانید در سریع ترین زمان به تصاویر دسترسی داشته باشید.
شما می توانید بدون نیاز به تهیه آی پی استاتیک، به راحتی این روش را بر روی دوربین اعمال کرده و با اعمال تنظیمات نه چندان سخت از آن استفاده کنید.
همچنین در این روش نرم افزارهای کاربردی به شما این امکان را می دهند که در هرجایی که هستید بتوانید با استفاده گوشی هوشمندتان و با اتصال به اینترنت به تصاویر سیستم نظارتی دسترسی داشته باشید.
مزایای انتقال به صورت p2p
- در این روش نیازی نیست فردی به صورت تمام وقت سیستم را مدیریت کند.
- در این روش تمام منابع و اطلاعات بین همه دستگاه های متصل به دستگاه ضبط تقسیم می شود.
- در این روش وابستگی وجود ندارد و عملکرد یک دستگاه تاثیری بر عملکرد دستگاه های دیگر ندارد. در نتیجه می توان گفت این روش قابل اعتماد است.
- پیاده سازی تنظیمات در شبکه p2p آسان است.
- می توان گفت هزینه برپایی و نگهداری این شبکه نسبت به شبکه های دیگر پایین تر است.
معایب انتقال تصویر به صورت p2p
- متمرکز نبودن این سیستم از اولین معایب شبکه p2p است؛ زیرا یک نفر نمی تواند تنظیمات دسترسی در کل شبکه را تعیین کند.
- تهیه فایل پشتیبان از داده ها و اطلاعات و بازگردانی داده ها در این شبکه بسیار سخت است.
- ویروس ها و برنامه های مخرب به راحتی می توانند در این شبکه گسترش پیدا کنند.
تجهیزات فرستنده تصاویر در سیستم انتقال تصویر
- دوربین آنالوگ، AHD، Turbo HD، دوربین IP
- دستگاه ضبط NVR، DNR، دستگاه ضبط AHD
- دستگاه Turbo HD، HD-TVI
تجهیزات گیرنده در سیستم انتقال تصویر
- دستگاه DVR، NVR
- دستگاه ضبط AHD، Turbo HD
- سرور ذخیره سازی و مدیریت تصاویر
- کامپیوتر، لپ تاپ، گوشی هوشمند، تبلت و…
- اتاق کنترل و مانیتورینگ
- دستگاه HD-CVI، TVI
پیشنهاد کارشناسان تبریز سیستم به شما
در مطالب بالا برخی از روش های انتقال تصویر در دوربین های مداربسته را به شما معرفی کردیم، تا شما بتوانید با توجه به خواسته و نیازتان از بهترین و مناسب ترین شبکه انتقال تصاویر و داده ها استفاده کنید.
اگر شما هیچ اطلاعاتی در زمینه برپایی یک شبکه انتقال تصویر در سیستم های نظارتی ندارید، توصیه دوستانه ما به شما این است که از جوانان متخصص و خبره تبریز سیستم کمک بگیرید.
کارشناسان تبریز سیستم با داشتن دانش روز و تخصص کافی در زمینه پیاده سازی انواع شبکه های انتقال تصویر دوربین های مداربسته و نصب و راه اندازی سیستم های نظارتی می توانند کلیه خدمات مربوط به این سیستم ها را برای شما انجام دهند.
اگر مایل به تهیه دوربین مداربسته با قیمت مناسب و مقرون به صرفه هستید، می توانید با خیال راحت به صورت حضوری و غیرحضوری مناسب ترین محصول را با شرایط مناسب از تبریز سیستم تهیه کنید.